Avatar

Dat ik mat gezet word is onvermijdelijk, tenzij …

Het Waagtoren N1 team is nu al kampioen van de NHSB Topklasse. Dat komt door de nederlaag van onze enige concurrent: Kennemer Combinatie.

Frank Agter heeft een mooi verslag geschreven van onze wedstrijd tegen Chess Society Zandvoort.

Mijn partij aan bord 8 was ook spannend. Ongebruikelijk was g4 op de vierde zet, waarvan ik pas in de slotfase kon profiteren. Na een zet of twaalf wilde ik h5 spelen om een open lijn af te dwingen, maar dan moest ik wel mijn torens kunnen verdubbelen op de h-lijn. Dus eerst maar de lange rochade, waarna bleek dat mijn koning niet veilig was op de damevleugel. Ik kwam niet meer toe aan het spelen van h5.

One Comment

  1. greatron12003
    greatron12003 2 april 2023 at 08:56

    Ruud petje af =! Ik draag nooit een pet! Leuk dat je wat plaatst, ik denk dat je meerdere prachtige stukjes werk hebt! Dat je komend seizoen ook weer van waarde mag en gaat zijn, tot op de club!

Leave A Comment