TF

Partnership Sponsorkliks en De Waagtoren

By Published On: 11 mei 2018Categorieën: Oproepen, SponsoringViews: 35932s Reacties on Partnership Sponsorkliks en De Waagtoren

Graag informeren wij u over een nieuw initiatief bij De Waagtoren, te weten een samenwerking met de organisatie Sponsorkliks. Het is vanaf nu voor iedereen die De Waagtoren een warm hart toedraagt mogelijk om onze club GRATIS te sponsoren.
 
Op onze website staat nu een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken komt u op een website met een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, booking.com, KLM, Mediamarket, LeenBakker en Wehkamp. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert De Waagtoren een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.


Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de De Waagtoren website kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert voor onze Club. U hoeft zich hier niet voor te registreren, alleen maar op de banner klikken is voldoende.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.waagtoren.nl,  klik op de Sponsorkliksbanner en vervolgens de winkel waar u wilt kopen. (of ga direct naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3192

U kunt op de winkeloverzicht pagina ook all inkomsten van De Waagtoren zien door aan de rechterkant van de pagina op aanmelden te klikken in het kader: “Bekijk de Inkomsten”.

Eenieder kan hieraan meedoen, dus ook uw familie en vrienden. Dus heeft u familie / vrienden die regelmatig online aankopen doen en De Waagtoren willen supporten informeer hen dan over dit initiatief.

Wij hopen dat u dit initiatief zal steunen.

2 Comments

  1. Jos Vlaming
    Jos Vlaming 13 mei 2018 at 21:39

    Hoi Ton, klinkt geweldig en hoewel ik nog niets besteld heb zal ik dat zeker doen als ik online iets ga kopen. Ik hoop dat velen dit gaan doen!

  2. TF
    TF 15 mei 2018 at 13:04

    Bij DD (waar ik het idee van heb geleend) hebben ze er al ruim €900,- mee binnen geharkt. Da’s toch leuk meegenomen.

Leave A Comment