Jos Vlaming

Nominatie sportploeg van het jaar in Alkmaar

Hoewel het dit seizoen niet helemaal gesmeerd loopt met het eerste team is er vorig jaar een geweldige prestatie geleverd. Dat is natuurlijk ook al passend gevierd en wordt nu nogmaals bevestigd omdat het eerste team is genomineerd om ‘sportploeg van het jaar’ van de stad Alkmaar te worden. De promotie naar de Meesterklasse wordt hiermee ons inziens goed op waarde geschat. Let wel, het gaat om een nominatie en we nemen het in deze categorie (er zijn er in totaal vijf) op tegen twee andere ploegen: een trampoline duo en een Junior groep ritmische gymnastiek. Voor meer info zie de website van Alkmaar Sport

Op 11 december zal er op een gala avond bekend gemaakt worden welke ploeg het is geworden.

Het Sportgala vindt plaats op maandag 11 december in podium Victorie.

Het Sportgala zelf start om 19.30 uur en is voor iedereen (gratis) toegankelijk. U moet wel van tevoren een kaartje bestellen via:  https://www.podiumvictorie.nl/programma/sportgala-alkmaar-11/12/23

Voorafgaand is een diner welke start om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) ook in podium Victorie (kleine zaal), deze is alleen voor de genomineerden en andere genodigden.

Met een aantal mensen van het eerste team en/of het bestuur zullen wij naar het diner en aansluitend het Sportgala gaan.

Op 2 december 16.30u zal er een fotoshoot zijn in de Meent met een aantal eerste teamspelers.( vanwege fototechnische redenen zullen er slechts vier of vijf mensen op de foto komen) Indien wij winnen zullen deze foto’s groot op zuilen aan de Meent gehangen gaan worden.

Op dinsdag aanstaande, 28 november, zal er een video gemaakt worden van de training zoals we die op dinsdag geven. Aansluitend worden video-opnames gemaakt van een geënsceneerde partij. Dit zal pakweg tussen 19.15/19.30 en 20.00u gebeuren. Deze beelden worden vertoond tijdens het Sportgala en kunnen geplaatst worden op sociale media. Ik zal de deelnemers van de training hier voorafgaand aan de training op attenderen. Bij bezwaar hiertegen zal er gezorgd worden dat je niet in beeld komt.

Dus vindt je het leuk om 11 december te gaan kijken: van harte welkom, denk er aan dan wel een kaartje te bestellen. Wellicht zie ik u daar:)

Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Jos Vlaming

One Comment

  1. TF
    TF 27 november 2023 at 17:36

    Huh echt? Wat goed en wat terecht!

Leave A Comment