Peter van Diepen

Meivakantie Rapidtoernooi

By Published On: 24 april 2024Categorieën: Aankondigingen, RapidschakenViews: 1400 Reacties on Meivakantie Rapidtoernooi

Dinsdag 30 april is het Meivakantie en dan spelen we geen interne competitie, maar gaan we verder met de laatste vier ronden van ons Rapidtoernooi. De eerste acht ronden waren op 24 oktober en 20 februari. Alberto Alvarez Alonso staat nu nog bovenaan met 8 uit 8. Maar dat kan nog veranderen, want er zijn nog een aantal sterke spelers, die nog niet tegen Alberto hebben gespeeld. En lager op de ranglijst is ook nog van alles mogelijk. Dus meld je aan of kom op tijd. Het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij en 3 seconden per zet.

Jeugdspelers en nieuwe spelers zijn ook welkom! Stuur eventueel een e-mail naar aanmelden@waagtoren.nl en vermeld je speelsterkte.

Verder kun je je aanmelden op 0-0-0 via “Aanmelden / Afzeggen”. Als de ronden van rapid competitie nog niet in je agenda staan, moet je eerst op “Aanmelden voor competities” klikken en vervolgens “rapid competitie” aanvinken en op “wijzigingen opslaan” klikken. Daarna kan je via “Aanmelden / Afzeggen” de ronden voor de rapid competitie aanvinken en kom je in de “Voorlopige indeling” van de rapid competitie.

Leave A Comment