Frits Leenart

PETJE OP

By Published On: 6 september 2023Categorieën: Columns, SeizoensopeningViews: 3331 Reactie on PETJE OP

Petje af voor de organisatoren van het SOT. Alles goed geregeld voor de deelnemers en de entreeprijs verlaagd, waar vind je dat tegenwoordig nog ?

Lekker geschaakt in het zonnetje, eten en drinken en geen grote verrassingen, Danny de Ruiter won. Uitslag en foto’s snel op de site, ook al in orde.

Bij de jaarlijkse opening van de zitting van de Staten-Generaal op Prinsjesdag, de SOT van de regering en het parlement, wordt in de pers (te)veel aandacht besteed aan de hoeden van de aanwezige dames. Op onze SOT waren deze keer weinig dames en over hun hoeden valt niets te melden. Wel waren er heren met petjes op.

Ik heb de hoofddeksels ter plaatse bekeken en ook op de site kan op de foto’s nagegaan worden wat we in het zonnetje hebben opgezet. Erg modieus was het niet, dat moet in het vervolg beter. Een goede uitzondering wil ik echter niet onvermeld laten. Het hoedje van Ger Lemmen geef ik een rating van 2100.

Voor alle clubleden : Zet ‘m op dit seizoen !

One Comment

  1. TF
    TF 6 september 2023 at 17:59

Leave A Comment