Peter van Diepen

Aanmelden voor de interne competitie

Dinsdag 12 september begint weer onze interne competitie. Als intern wedstrijdleider stel ik het op prijs als je je vooraf aanmeldt op 0-0-0.nl. Dat gaat dit seizoen weer een beetje anders dan vorige seizoenen. Vorig seizoen vroeg ik nog aan de secretaris om een OLA-bestand van de KNSB om de leden met de juiste ratings van 1 augustus in te lezen. Maar de automatisering schrijdt verder. Dit seizoen sla ik die stap over. 0-0-0 heeft gewoon de hele 1 augustus ratinglijst van de KNSB ingelezen en jullie mogen jezelf aanmelden voor de interne en rapid competitie: klik eerst op Aanmelden / Afzeggen en daarna op Aanmelden voor competities.

Uiteraard mogen jullie je ook per e-mail aanmelden op aanmelden@waagtoren.nl en voor de eerste ronde zal ik mijn computer meenemen en indien nodig ter plekke nog een nieuwe indeling maken (en afdrukken) voor leden, die mee willen doen, maar de website niet hebben gelezen. Dat doe ik overigens alleen voor de eerste ronde. Voor de andere ronden moet je je vooraf aanmelden. Zie de informatie over de interne competitie op deze website.

Bovendien is de indeling van de eerste ronde ongeveer zoals bij Zwitserse toernooien. Zie het reglement van de interne competitie regel 5. Het is sowieso interessant om dat reglement eens goed te lezen.

4 Comments

 1. Jan Poland
  Jan Poland 7 september 2023 at 22:46

  Ik tracht mij af te melden voor de maand september maar die mogelijkheid bied de website op dit moment niet. Merkwaardig gezien de inhoud van dit nieuwsbericht.

 2. Peter van Diepen
  Peter van Diepen 8 september 2023 at 01:09

  Als je je niet hebt aangemeld, hoef je je niet af te melden.

 3. Avatar
  Yvonne Schol 9 september 2023 at 12:16

  ik word heel moe van dit 0-0-0, niks doet het…aanmelden via de vorige link ook niet…

 4. Peter van Diepen
  Peter van Diepen 11 september 2023 at 17:37

  Yvonne, je hebt het zelf opgelost! Dus het werkt nu in ieder geval wel.

Leave A Comment