Bert B

De jaarvergadering 2

By Published On: 10 augustus 2009Categorieën: Aankondigingen, BestuurszakenViews: 15762s Reacties on De jaarvergadering 2

In de komende ledenvergadering zal een voorstel van Walter Solowjew aan de orde komen waarin hij voorstelt om nieuwe stukken voor de interne wedstrijden aan te schaffen. Hij wil graag dat alle leden –niet alleen degenen die externe wedstrijden spelen – met mooi materiaal kunnen spelen en hij verwacht dat men daardoor meer plezier aan het schaakspel zal beleven. Hij vindt het huidige materiaal absoluut ongeschikt. Hij wijst er op dat hij weer nieuwe adverteerders heeft weten aan te trekken en dat er vorig seizoen aan advertenties en banners respectievelijk 1120 en 760 euro is binnengekomen.

2 Comments

 1. Avatar
  walter solowjew 10 augustus 2009 at 23:49

  wat mij betreft kunnen de plastic stukken en de afgekloven houtjes tot een gouden eikel worden om gesmolten en kunnen we daar een prijs van maken.hopelijk tref ik u aan achter mooie geloden schaakstukken
  Walter

 2. Avatar
  walter solowjew 14 augustus 2009 at 18:23

  even serieus
  Wij oudjes die de klappen van de zweep kennen
  en zonder bril amper nog de lijntjes van notatie lijntjes kunnen zien waar de wij zetjes kunnen schrijven laat staan de schoonheid van de stukken kunnen zien,maar we zien nog wel wat.Beste schakers,hopelijk bent u voor aanschaf nieuwe schaakstukken.
  het gezicht van de club,doe het voor de aan stormende generatie.En voor u Walter solowjew

Leave A Comment