Peter van Diepen

Meivakantie Rapidtoernooi

By Published On: 26 april 2023Categorieën: Aankondigingen, RapidschakenViews: 2270 Reacties on Meivakantie Rapidtoernooi

Dinsdag 2 mei valt de beslissing wie dit seizoen Rapidkampioen wordt. Ronde 1, 2 en 3 waren in de Herfstvakantie. Ronde 4, 5 en 6 waren in de Voorjaarsvakantie. In de Meivakantie spelen we ronde 7, 8 en 9. Max Hooijmans, Tycho Bakker en Egbert van Oene staan bovenaan, maar er zijn dus nog 3 ronden.

Het ligt zelfs voor de hand dat Yong Hoon de Rover en Nico Mak, die slechts 3 ronden meededen, maar wel een 100% score hebben een goede kans maken.
De puntentelling is namelijk 30 punten voor winst, 15 punten voor remise, 0 punten voor verlies en 10 punten voor afzegging. Reken maar uit. Kortom: doe mee!

Het toernooi wordt in de schoolvakanties georganiseerd, zodat ook jeugdspelers mee kunnen doen. Bij deze wil ik daarom heel nadrukkelijk de jeugdleden uitnodigen om tegen de senioren te spelen! Verder kan eigenlijk iedereen meedoen. Zelfs als je geen lid bent van de Waagtoren ben je welkom. Je kunt je aanmelden op 0-0-0 of met een e-mail aan aanmelden@waagtoren.nl.

Het speeltempo is 25 minuten per persoon per partij.

Leave A Comment