TF

Ignorance is Bliss

By Published On: 26 april 2023Categorieën: Interne Competitie, Partij (fragment)Views: 3871 Reactie on Ignorance is Bliss

Één van de positieve bijeffecten van het doorlopen van alle eerder geplaatste diagrammen (zie vorig bericht) was dat ik met veel plezier weer een heleboel oude stukjes heb gelezen. Ooit, in een tijd ver, ver geleden zetten clubleden nog wel eens spontaan een partijtje uit de interne competitie op de site.

Gisteren had ik het genoegen tegen Egbert van Oene te mogen spelen. Het werd een partij waarvan de engine van slag raakte. De volatiliteit van de stellingswaardering was als de koers van de bitcoin ten tijde van de VS-verkiezingen. We hebben beiden zeker een boel laten liggen. Het was dan ook geen verrassing dat we bij het beëindigen van de partij haast in koor verzuchtten: ‘wat een partij’.

Onder het mom van praktiseer wat je predikt, is onderstaande met een één-kliksactie tot stand gekomen. Niet ter lering, wel ter vermaak:

One Comment

  1. Jan Poland
    Jan Poland 28 april 2023 at 23:18

    Time is on my Side is niet gecomponeerd door Jagger/Richards maar door Jerry Ragavoy onder het pseudoniem Norman Meade en uitgebracht door trompettist Kai Winding, een deense jazz trombonist. En daarna pas door Irma Thomas van wie de Stones het afkeken. De rest is geschiedenis.
    Het zou overigens wel nuttig zijn om de leden van onze club te informeren hoe dit tot stand komt en tot wie zij zich kunnen wenden met vragen.

Leave A Comment