greatron12003

NZHS impressie

By Published On: 28 november 2022Categorieën: Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi, VerslagenViews: 2340 Reacties on NZHS impressie

Een heel gezellige schaakdag, het niet zo heel snel schaak toernooi?! 10 minuten per persoon, per partij, dus voor je tegenstander en jou 20 minuten voor een hele partij. Best heftig!! 1 keer koste het mij de kop deze middag, van 18 seconden terug naar 6 seconden op een digitale klok. Vroeger had je het vertrouwde zenuwachtig makende getik! Nu blijf je blijkbaar te rustig met 6 seconden op de klok en denkt uiteindelijk nog te veel na!Het toernooi werd gewonnen door Ingmar Visser en David End? 2 jong volwassen mannen , uit Ijmuiden /Santpoort, die ik ook al wat jaren ken. Spelers van de dag, de 16 en 18 jaar oude Max en Merijn Hooijmans geen 1 keer verloren ze in 9 rondes! Het was bijna een straf dat ze 1 keer wonnen! Een andere, ik mag hem wel vriend noemen, John Norder, 15 jaar niet schaken!! Aan de hand van de zeer sterke Peter Hoekstra, maar schaken doe je alleen, jijzelf. John speelde, als of hij het nog elke week deed. Al verschilde hij zelf van mening daarover Het zag er in elk geval zeer goed uit, ba 15 jaar niet schaken en John word weer actief lid van de club, was eigenlijk nooit weg, gewoin weer terug. Ikzelf, te samen met Jan van Gijssen, ik won er 4 verloor er even veel. En Jan deed niet voor mij onder. 50 % Jan en ik waren er blij mee. Veel broers, vaders en zonen, ook uit onze eigen jeugd aanwezig en na vandaag of eerder nieuw lid. In veel opzichten, een nuttige leuke dag, op naar een volgend toernooi, al wordt dat denk ik na Tata 2023, u een fijne avond verder.

Leave A Comment