Jos Vlaming

Kunnen wij schaken?

By Published On: 17 januari 2022Categorieën: Interne Competitie, MededelingenViews: 2701 Reactie on Kunnen wij schaken?

Het antwoord op de vraag uit de titel zou eenvoudig beantwoord kunnen worden met een uitgestreken gezicht:  Ja, natuurlijk! Wij kennen de spelregels, we hebben een club opgericht, we hebben een speellokaal. We zouden er ook wat moeilijker bij kunnen kijken en zeggen: Ja, wel een beetje maar we zijn er niet zo goed in. Twee mogelijke antwoorden die ongetwijfeld vaak zijn gegeven.

Een derde mogelijkheid doet zich voor na de laatste persconferentie. Dan is het antwoord: ja, dat zou kunnen maar willen we dat ook onder deze omstandigheden? Een vraag, een antwoord en een tegenvraag. Alsjeblieft, pak aan. Wij hebben als bestuur besloten deze tegenvraag met “nee” te beantwoorden. Onder de gegeven omstandigheden zou het  betekenen dat er geen koffie/thee of anderszins gedronken kan worden(horeca dicht na 20.00u). Bovendien zou het WijkCentrum Overdie(WCO) tot uiterlijk 22.00u open zijn waardoor we weer met een veranderd speeltempo zouden spelen. Daarom willen wij volgende week afwachten in de hoop op versoepeling ten aanzien van de horeca waardoor we dan weer onder de gebruikelijke, zeer gewenste omstandigheden kunnen spelen.

Dus hopelijk tot weer snel, met vriendelijke schaakgroet namens het bestuur, Jos Vlaming

 

One Comment

  1. Ellen van der Hoeven
    Ellen van der Hoeven 19 januari 2022 at 08:53

    Heldere uitleg. Echter er wordt alleen iets over de avond voor de volwassen gezegd. Er is nog steeds een jeugdafdeling bij de club verbonden. Waar een ander speeltempo of horeca geen rol speelt. Graag lees ik ook iets over de visie daarop.

Leave A Comment