Cursussen Schaakbond

By Published On: 22 december 2018Categorieën: Oproepen, Training0 Reacties

Sinds jaar en dag organiseert de schaakbond zowel arbiter- als schaaktrainer cursussen. Deze zijn voor iedere schaker leuk en interessant maar zeker voor bijvoorbeeld teamleiders, (jeugd)trainers of leden die wel eens helpen met het organiseren van een toernooi. Voor de vereniging is het heel prettig als we voldoende ‘mensen in huis’ hebben die net iets meer kennis hebben van bovenstaande gebieden.

Meerdere van onze leden hebben één of meerdere  cursussen gevolgd. Dit kan individueel door je bij de bond op te geven. Je bent dan natuurlijk wel afhankelijk van het actuele aanbod.

Momenteel zijn we aan het inventariseren of er voldoende interesse bestaat voor het volgen van één of meer cursussen als we deze bij De Waagtoren / in Alkmaar kunnen laten plaatsvinden.

Lijkt het leuk / interessant / nuttig om je te verdiepen in één van de volgende cursussen (zie ook de link naar Schaakbond voor een omschrijving van de verschillende cursussen) en overweeg je om mee te doen als een cursus naar Alkmaar kan worden gehaald, laat het dan weten via onderstaande formulier!

 


  Schaaktrainer 1Schaaktrainer 2Schaaktrainer 3Arbiter 1Arbiter 2Arbiter 3Indelingsdeskundige 1Indelingsdeskundige 2Indelingsdeskundige 3

  0
  0

  Leave A Comment

  0
  0