David Baanstra

Schaaklessen voor volwassenen (niet leden)

Als schaakvereniging krijgen we zo nu en dan verzoeken van volwassenen die niet lid zijn van een schaakvereniging die het schaakspel graag willen leren of die in hun jeugd hebben geschaakt en nu van mening zijn dat het schaakniveau op een schaakclub te hoog ligt om op latere leeftijd lid te worden van een schaakvereniging.

Daarom start schaakvereniging de Waagtoren vanaf 15 januari 2019 met schaaklessen voor volwassenen (niet leden). De trainingen worden gehouden op de dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 in Grand café het Gulden Vlies, Koorstraat 30, Alkmaar. Wilt u het schaken weer oppakken of leren schaken? Meldt u dan nu aan via publiciteit@waagtoren.nl.

 

Aanvullend zal De Waagtoren op 15 januari de deuren openzetten voor belangstellenden! Kom gerust een kijkje nemen of een partijtje mee spelen!

 

 

 

One Comment

  1. Frank van Tellingen
    Frank van Tellingen 26 december 2018 at 10:45

    Uitstekend initiatief David!

Leave A Comment