Frank van Tellingen

Waagtoren C-Jeugd Nederlands kampioen

Het viertal van de Waagtoren heeft in Den Bosch de eerste plaats behaald in de meesterklasse C en mag zich daarmee Nederlands kampioen viertallen noemen. Hartelijk gefeliciteerd Kevin, Luuk, Max, Rosa en Daan en natuurlijk Leo van Steenhoven en alle anderen die hun bijdrage hebben geleverd (niet te vergeten uw supporter ter plaatse die als bron voor dit nieuws diende, Daan Geerke, tevens tweevoudig oud-viertallen kampioen en derhalve ervaringsdeskundige). Kevin kon zich daarnaast verheugen op een gedeelde topscorerspositie met 7 uit 8 en een TPR van 1852.

9 Comments

 1. Leo van Steenoven
  Leo van Steenoven 10 december 2016 at 20:06

  en niet te vergeten teamleider John Leek!

  Verslag van John volgt…

 2. Frank van Tellingen
  Frank van Tellingen 10 december 2016 at 20:07

  Ja precies, sorry John! Jij ook van harte gefeliciteerd!

 3. drulovic
  drulovic 10 december 2016 at 23:32

  Netjes gedaan! Gefeliciteerd!
  Daan tweevoudig Nederlands kampioen: dan zal het viertal wel een sterke bord 1 speler hebben gehad 🙂

 4. Frank van Tellingen
  Frank van Tellingen 11 december 2016 at 00:19

  In beide jaren, zeker.

 5. Frank van Tellingen
  Frank van Tellingen 11 december 2016 at 00:40

  Maar vergeet natuurlijk de “topscoorder” niet.

  Enfin, geen verhalen uit de oude doos: uitstekend gedaan dame en heren en wij (als ik ook voor Frank en Daan en zovelen anderen mag spreken) kijken reikhalzend uit naar het relaas van John Leek. Volgende slachtoffers: waagtoren 6- minimaal met 4-2 verpulveren a.u.b.!

 6. Daan
  Daan 11 december 2016 at 08:57

  Inderdaad ligt het alleenrecht voor het verkondigen van alle verhalen bij teamspelers en -captains zelf, maar zij liggen nu waarschijnlijk nog op één oor na het nachtelijke feestgedruis bij zoete lieve G., wat een helden! Op indrukwekkende wijze werden tot laat in de middag aan verschillende borden beslissende punten binnengehaald: naast de einduitslag was er van spectaculair goed schaak te genieten (dank!) en dat onder die druk! Deze (en eerdere) partijen verdienen een ereplekje op de site 🙂 Nog eens van harte gefeliciteerd dame en heren met jullie prachtige prestatie(s)!

 7. Taliesin
  Taliesin 11 december 2016 at 09:05

  Van harte gefeliciteerd team! Goed gespeeld, zowel talent als karakter getoond zo lees ik. Ook een enorme pluim voor de trainers, begeleiders, ouders en andere welwillenden die dit mogelijk hebben gemaakt. Top!

 8. Peter van Diepen
  Peter van Diepen 11 december 2016 at 09:44

  Waagtoren 6 verpulveren?

 9. Frank van Tellingen
  Frank van Tellingen 11 december 2016 at 11:53

  Uiteraard! Vermorzelen! Ruim baan voor de jeugd…

Leave A Comment