Peter van Diepen

Bakkum wint van De Vennep

By Published On: 22 november 2012Categorieën: De Waagtoren 6 (2012-2013), VerslagenViews: 14880 Reacties on Bakkum wint van De Vennep

De eerste wedstrijd won de Waagtoren 6 bijna van Bakkum. Het werd 4-4. De tweede wedstrijd verloor de Waagtoren 6 van De Vennep 2½-5½. In de derde ronde wint Bakkum met 5½-2½ van de Vennep! En wij moesten tegen Assendelft. Weer een eerste team. Zoals ik al eerder schreef hebben wij niets te verliezen in de Tweede klasse C, want wij zijn volgens Elo het zwakste team.

Maar Assendelft is volgens diezelfde Elo het op een na zwakste team. Dus, heel misschien, toch, zou kunnen, grootste kans, theoretisch, als we extra ons best doen, en zo voort. Echter maandagavond in Assendelft verloren achtereenvolgens Jawdat Adib, Klaas Silver, Henk Kleijn en toen scoorde Andre Bremmers ons eerste punt. André is daarmee onze topscorer met 3 uit 3! Daarna verloor Peter van Diepen op bord 1 en werd de partij van Arie Boots remise, zodat we al hadden verloren. Gerrit Peereboom en Frits Leenart speelden nog voor de eer en dat deden ze goed. Gerrit won met scherp spel en mat. Frits won overtuigend op bord 2 tegen de speler met de hoogste Elo rating!

  Assendelft 1 De Waagtoren 6 4½-3½
1 Peter van Straten Peter van Diepen 1-0
2 Kees Lute Frits Leenart 0-1
3 Aad Lansbergen Arie Boots ½-½
4 G.J. Teer Klaas Silver 1-0
5 Roel Spier André Bremmers 0-1
6 Jan Kat Jawdat Adib 1-0
7 R. Brinkman Henk Kleijn 1-0
8 R. Spruit Gerrit Peereboom 0-1

Leave A Comment