TF

Deadline Waagschaak 3

By Published On: 7 maart 2010Categorieën: Kopij, OproepenViews: 13472s Reacties on Deadline Waagschaak 3

Doe eens gek en schrijf eens een stukje voor het clubblad. Het lijkt me leuk om de laatste twee nummers die ik maak weer eens nieuwe schrijvers (naast de zeer gewaardeerde vaste schrijvers) te mogen begroeten.
Het deadline voor de voorlaatste Waagschaak van mijn hand is vastgesteld op zaterdag 27 maart.

2 Comments

 1. Frank van T
  Frank van T 7 maart 2010 at 20:25

  Hoi Ton,
  ik wil graag een bijdrage leveren onder het motto ‘spelen tegen jezelf’.
  Ik moest gisteren tegen een man die precies 2 ply vooruitrekende en daarmee een technisch onverdiende, maar praktisch verdiende remise in de wacht sleepte. (bah).
  Geluk bij een ongeluk is trouwens dat Fritz me liet zien dat de slotstelling inderdaad remise is :(.
  hilarische hoogtepunten van de wedstrijd waren verder
  1. Ik zei tegen Frank A. ‘ik was even bang dat je in truc X ging trappen’, Franks tegenstander doet vervolgens een zet, waarna Frank truc X toelaat, waar zijn tegenstander vervolgens geen gebruik van maakt. Niet om nog meer zout in de wond te strooien, maar toen zijn tegenstander zich met de analyse van mijn partij ging bemoeien wist hij moeiteloos de ene na de andere blunder uit zijn mouw te schudden).
  2. In mijn partij zat een prachtige combinatie verborgen van een zet of 10 diep. Mijn tegenstander dacht niet lang na en weigerde het offer. De tegenstander van Daan (type: twee uur eerste bierje) merkte op ‘dat overkomt mij ook zo vaak’.
  In ieder geval hebben we de ‘drie’ punten.

 2. TF
  TF 8 maart 2010 at 10:09

  @Frank: ‘Spelen tegen jezelf’. Ah dat staat garant voor 3 pagina’s kopij. Ik reserveer de ruimte voor je….

Leave A Comment