Herfstvakantie rapidtoernooi

Dinsdag 24 oktober is het Herfstvakantie en dan spelen we geen interne competitie, maar beginnen we met ons Rapidtoernooi. Dit seizoen doen we het een keer anders dan vorige seizoenen. Het toernooi is zoals gewoonlijk in de schoolvakanties: op 24 oktober in de Herfstvakantie, op 20 februari in de Voorjaarsvakantie en op 30 april in de Meivakantie. Dat doen we natuurlijk, zodat jeugdspelers kunnen meedoen die normaliter op dinsdagavond niet mee kunnen doen, omdat ze woensdag naar school moeten. Tot zover zoals we het ook in vorige seizoenen deden.

We spelen dit seizoen met een ander speeltempo: 15 minuten per persoon per partij en 3 seconden per zet. Op deze manier kunnen we per avond vier ronden spelen. Dus ronden 1, 2, 3 en 4 op 24 oktober, 5, 6, 7 en 8 op 20 februari en 9, 10, 11 en 12 op 30 april.

In de eerste vier ronden heeft niemand een zware tegenstander, want in een andere zaal speelt Waagtoren n1 tegen Kennemer Combinatie n1!

Je kunt je aanmelden op 0-0-0 via “Aanmelden / Afzeggen”. Als de ronden van rapid competitie nog niet in je agenda staan, moet je eerst op “Aanmelden voor competities” klikken en vervolgens “rapid competitie” aanvinken en op “wijzigingen opslaan” klikken. Daarna kan je via “Aanmelden / Afzeggen” de ronden voor de rapid competitie aanvinken en kom je in de “Voorlopige indeling” van de rapid competitie.

0
0

Leave A Comment

0
0