TF

Inschrijving Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi gestart!

Het ene gezellige schaaktoernooi is nog niets gespeeld of het volgende wordt alweer aangekondigd. Na enkele jaren geplaagd te zijn geweest door corona-ongemakken gaan we vol vertrouwen weer van start met een nieuwe editie van het NZHS-toernooi!

Vanaf vandaag kunt u zich weer inschrijven voor misschien wel het gezelligste Waagtorentoernooi!

Zondag 27 november organiseert Schaakvereniging De Waagtoren voor de vijfde maal het Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi !

Dit toernooi blijkt al enkele jaren garant te staan voor een zeer gezellige schaakdag. Er wordt in tweetallen gespeeld in Wijkcentrum Overdie. En wij weten nu al dat het zeker een gezellig toernooi wordt !

Het speeltempo is 10 minuten pppp. U kunt zich vanaf heden inschrijven via deze link

Leave A Comment