TF

Pilaren toernooi

By Published On: 24 september 2022Categorieën: Aankondigingen, Overige ToernooienViews: 5580 Reacties on Pilaren toernooi

Op zondag 30 oktober organiseert Café De Pilaren weer het traditionele Pilarentoernooi !

De meeste leden kennen dit oergezellige toernooi natuurlijk. Het staat immers garant voor een middag schaakplezier! Zowel welwillende kroegschakers als clubschakers treffen elkaar, onder het genot van een biertje. De Pilaren is natuurlijk hèt schaakcafé van Alkmaar waar veel schakers uit Alkmaar en omgeving graag een partijtje komen spelen. Gerard speelt al jaren voor De Waagtoren mee met de viertallencompetitie van de NHSB en daarnaast dragen Marie-Louise, Karin en Gerard onze vereniging een warm hart toe! Al met al een mooie gelegenheid om er een gezellige dag van te maken!

Er worden 7 rondes gespeeld en ergens na ronde 5 verzorgt Gerard een heerlijke maaltijd. Dit alles voor slechts €10,- euro per persoon. Datum 30 oktober, van ongeveer 13.30 uur tot 20.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur).

Opgeven kan achter de bar maar ook via toernooien@waagtoren.nl
n.b. wees er snel bij, want het aantal deelnemers is niet onbeperkt.

Leave A Comment