Jos Vlaming

Afsluiting en begin

By Published On: 24 juli 2021Categorieën: Aankondigingen, SeizoensopeningViews: 2070 Reacties on Afsluiting en begin

Aankomende dinsdag zullen we met het traditionele snelschaken een gedenkwaardig seizoen af gaan sluiten. We speelden wel, we speelden niet, met mondkapje, zonder mondkapje, versneld speeltempo en weer gewoon en bovendien al met al veel minder rondes dan gebruikelijk. Voldoende reden om dit jaar geen officiële kampioen uit te roepen. De platte kar is afbesteld en de fanfare hoeft ook niet uit te rukken voor de huldiging. Volgende jaar beter hopen wij.

Dinsdag om 20.00u , liever zelfs iets eerder, melden bij de organisatoren Arjen en Martin, en dan via een avondje snelschaken bepalen wie zich snelschaakkampioen mag noemen. Wegens vakantie zijn er een aantal favorieten niet aanwezig dus de titel ligt voor het grijpen!!! Sommigen meenden dat er een rolschaatskampioenschap verreden zou worden maar helaas: gewoon snelschaken mensen.

Niet veel later, vier weken slechts, luiden we alweer het nieuwe seizoen in met het SOT. Het Seizoensopeningtoernooi. Vorig jaar ivm Corona nog in het WCO.

DATUM: ZONDAG 22 AUGUSTUS

Dit jaar weer zoals gebruikelijk bij het Don Bosco scoutinggebouw aan de Prins Bernardlaan 9 in Alkmaar. De ingang is dan via het parkeerterrein tegenover Westerweg 268 te bereiken. Het grote voordeel is dat bij mooi weer we lekker buiten kunnen spelen en bij slecht weer ook voldoende ruimte binnen is.

Omdat we dit jaar 15 jaar bestaan als De Waagtoren is de deelname gratis. Ook voor oud leden en ook voor een mogelijke introducee die U mee wilt nemen. Het tempo is daarom ook 15 minuten met 5 seconden toevoeging per zet.

We spelen zeven rondes rapid met een BBQ tussendoor.

Vanaf 13.00u is de inloop zodat we pakweg 13.30 kunnen starten

Graag van tevoren aanmelden ivm de inkopen. Mail naar Jos Vlaming, voorzitter@waagtoren.nl  Vermeld je naam, aantal personen en dieetwensen.

De trouwe steunpilaren voor de organisatie Nico Mak en Danny de Ruiter kunnen helaas niet aanwezig zijn. Toch kunnen Ton Fasel en Jos Vlaming, de andere organisatoren die dag wel hulp gebruiken. Wilt u helpen?  Graag melden bij Ton of Jos

met vriendelijke groet, Jos Vlaming

Leave A Comment