Karel Beentjes

Lock Down Waagtoren toernooi .

By Published On: 23 december 2020Categorieën: Mededelingen, Overige ToernooienViews: 2361 Reactie on Lock Down Waagtoren toernooi .

Theo de Bruyn, Karel Beentjes, Gerrit Peereboom, Harry Sluiter, Ronald Brink, en Koos de Graaf, schakers van de Waagtoren N5 van seizoen 2019-2020 gaan samen een halve competitie spelen op Chess.com onder de naam Lock Down Waagtoren toernooi. Het toernooi is ingegaan op 21 december en het is de bedoeling het toernooi af te ronden voor het einde van de lock down periode op 19 januari.

Hoe werkt het? Teamleider Karel Beentjes heeft het speelschema gemaakt. De spelers beschikken over het speelschema, elkaars telefoonnummer, e-mailadres, en, inlogcode Chess.com. Met deze gegevens kunnen ze elkaar uitdagen om wedstrijden te spelen met elk een uur bedenktijd. De uitslagen geven ze aan de teamleider door, die de deelnemers steeds informeert. Op de dinsdagavond spelen clubleden en gasten steeds snelschaaktoernooien op Licher. Veel van ons willen een rustiger speeltempo en gewoon weten tegen wie je speelt.

 

Het verslag van het toernooi met de eindstand wordt ook op de Waagtoren.nl gepubliceerd.

Met een goede Kerstwens voor ieder en tot ziens in 2021,

One Comment

  1. TF
    TF 24 januari 2021 at 15:21

    En, wie is lockdown kampioen geworden?

Leave A Comment