Helaas..

By Published On: 23 november 2020Categorieën: Interne Competitie, Mededelingen1 ReactieLabel:

Weliswaar zijn de tijdelijke extra verzwaringen opgeheven maar er blijft vooralsnog van kracht dat we op anderhalve meter afstand van elkaar moeten blijven tijdens het schaken. Het bestuur is van mening dat dit zo onpraktisch is dat het schaakplezier daar teveel onder lijdt. Dit verplicht afstand moeten houden is ook de reden dat de externe competitie voor dit seizoen geheel is geschrapt.

Het blijft dus wachten op een versoepeling in deze of een bescherming door vaccinatie. We hopen dat dit snel het geval zal zijn omdat we reuze zin hebben om weer eens écht te schaken. Voorlopig is het behelpen met online schaken en hopelijk speelt u dinsdag  massaal mee via de link die op de site verschijnt.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Jos Vlaming

One Comment

  1. fredmeister 23 november 2020 at 19:11

    Jos, kun je geen speciaal corona-schaak bedenken ofzo? Bijvoorbeeld na elke zet je handen ontsmetten en iedereen een integraalhelm op! Of gewoon 5 meter van elkaar af zitten en dan met een meetlat de stukken verzetten? Doen?

Leave A Comment