greatron12003

Partij R.Sauer -R.Kamps Oppositie N2 – De Waagtoren N5

Allereerst geheel van uit mij zelf, prijs ik het bestuur en jeugd bestuur met het corona besluit. Dit houd in, dat wij, wel heel optimistisch?! Elkaar in ieder geval tot eind maart niet meer op de schaakborden gaan zien. Ik wens zelf, als alle leden, dat het dit seizoen nog mag gebeuren. Dat wij elkaar zien. dat u en ik, sommige al behoorlijk op leeftijd. Dit in ieder geval in gezondheid mogen doorstaan! Beste mensen! Op 10 maart speelde ik remise met Klaas Silver! Met 2 blauwe ogen, velen van u, hebben het remise aanbod gehoord, ja een schalks schuchter lachje, want van opgelucht zijn??!! Ik stond zo afschuwelijk verloren! Schaamte?! het juiste woord! Kreeg John Van der Wiel niet ooit een dergelijk remise aanbod?! tijdens een olympiade ergens eind jaren 80! John aanvaardde de schaamte! Remise nemen in hopeloze stelling! Niet te vergelijken met Ronald Kamps tegen Klaas Silver! Nee liet hij het dan maar afmaken ook! Zo geschiedde! Met een daardoor niet geschaad gemoed, trad hij naderhand weer aan voor een volgende ronde. Begin die avond, terugblikken op de titel van de partij hierboven, dat ga ik nu doen.

De oppositie spelers, de overgebleven waagtoren spelers, ze waren verbijsterd, ik zelf het meest. met 1 punt heb ik waagtoren 5 weer mogen helpen, Vroeger had je kinderen voor kinderen met geef nooit op, ik ben zelf iets ouder als hun, de tekst van het liedje is o zo waar!

Tot slot, jammer van de lessen van Ruud, net zo enthousiast begonnen! Maar wie weet, ja wie weet het eigenlijk?! Plaatst u iets leuks op de site in deze schaakloze periode.

3 Comments

  1. greatron12003
    greatron12003 14 maart 2020 at 23:59

    Periode, het is nodig, tot hopelijk in een verder seizoen.

  2. TF
    TF 15 maart 2020 at 11:58

    Frank, dank !

  3. greatron12003
    greatron12003 16 maart 2020 at 11:30

    Frank geweldig! Leerzaam commentaar! Tot alle anderen, tot mogelijk morgen bij het online schaak, kijk in uw email! Verzorgd door onze geweldige Martin Rep! We moeten wat in deze barre tijd! Een fijne dag vandaag, met het nu prachtige weer!

Leave A Comment