DvdM

Update persoonlijke ranglijst extern

De externe competitie is afgelopen en eindranglijst is te vinden onder het kopje Extern / Externe scores.

Marit (9 uit 11) en Chaim (6 uit 7) zijn uitgeroepen tot winnaars en ontvangen hiervoor een leuke prijs.

Gefeliciteerd Marit en Chaim!

 

One Comment

  1. DvdM
    DvdM 15 april 2019 at 11:12

    Nog even een aanvulling hierop. Wat is relatief? We hebben dit jaar geen objectieve criteria vastgelegd wat uiteindelijk de beste score is. Dit had wel moeten gebeuren, hoewel het heel lastig en arbitrair is. Het meest behaalde punten of het hoogste percentage is niet alleen voldoende. 10 uit 11 lijkt mij persoonlijk beter dan 4 uit 4 maar is het ook beter dan 7 uit 7 of 9 uit 9? Ik stel voor dat een commissie van 3 leden zich buigen over de eindranglijst en dan de winnaar bekend maken. Vooralsnog raad ik ieder aan om zijn/haar resterende partijen te winnen!

Leave A Comment