WT goes green

By Published On: 3 april 2019Categorieën: Mededelingen, Website2s Reacties

Vanaf vandaag ziet u bovenin het scherm van onze website https:// 

Met de grootste zorg heb ik geprobeerd alle koppelingen via een beveiligde SSL-verbinding te laten lopen. Toch kan het zo zijn dat ik ergens iets over het hoofd heb gezien en u een dode link aantreft waar u een koppeling of afbeelding op het scherm verwacht. Mocht u u onverhoopt iets zien wat niet klopt, wilt u dat dan aan mij mailen? Alvast dank!

2 Comments

  1. Walter Solowjew 10 april 2019 at 18:06

    Hey Ton

    BEDANKT PPFFTT

    • TF 13 april 2019 at 11:24

      @Walter – en anderen. Ik heb de inlog/registratie/wachtwoord reset vernieuwd door een makkelijker en meer intuïtief werkend mechanisme. Hopelijk lukt het vanaf heden zelfs de grootste digibeet (zonder dat ik teveel word lastig gevallen door botjes).

Leave A Comment