Niet Zo Heel Snel

By Published On: 13 november 2017Categorieën: Club van 4000, Het-Niet-Zo-Heel-Snelschaaktoernooi, Uitslagen0 Reacties

Gisteren is voor de tweede maal Het-Niet-Zo-Heel-Snel-Schaaktoernooi gespeeld. Het toernooi had dezelfde opzet als vorig jaar. In tweetallen wordt een 9-rondig toernooi gespeeld met 10 minuten pppp. Voor het gemak lijkt het het beste te vergelijken met een KLT op één locatie, namelijk ’t Gulden Vlies.

Het toernooi is met grote overmacht gewonnen door Hing Ting Lai en Manuel Bosboom, die met 17,5 uit 18 bijna ongeslagen waren gebleven. Alleen de jonge Richard Schelvis wist een halfje af te snoepen van Bosboom.

Het toernooi was helaas iets minder (sterk) bezet dan vorig jaar, maar eigenlijk mag dat de pret niet drukken. Het-Niet-Zo-Heel-Snel-Schaaktoernooi is namelijk in eerste instantie een sfeertoernooi waar gezelligheid en een klein drankje net zo belangrijk zijn als de sportieve prestaties. Ook daarin was de tweede editie van dit toernooi meer dan geslaagd! Wij hopen u allen volgend jaar weer te zien.

De uitslagen vindt u hier

Leave A Comment