Maaike op NK Vrouwen

By Published On: 26 juni 2017Categorieën: Aankondigingen, WK / EK / NK / NHK3s Reacties

Haast – Keetman en Ernst in NK 2017

Maaike speelt vanaf vandaag mee met het NK vrouwen in Amsterdam. Zij behoort hiermee tot de 8 uitverkorenen die mogen strijden om de titel van Nederlands kampioen. Maaike is laagst geplaatst maar we hebben er alle vertrouwen in dat zij haar puntjes wel zal pakken en voor wat verrassingen zal zorgen! De partijen zijn live te volgen via deze site.
Natuurlijk kunnen de supporters ook live de verrichtingen volgen in Amsterdam. De supporterstreinen vertrekken dagelijks 4 maal per uur vanaf station Alkmaar.

3 Comments

  1. Peter van Diepen 27 juni 2017 at 21:55

    De kop is eraf: Maaike Keetman moest achtereenvolgens tegen Zhaoqin Peng, die reeds 13x kampioene was en toen tegen Anne Haast, die de laatste 3x kampioene was. Vanaf morgen gaat ze punten scoren! Onze trainer Sipke Ernst leek goed te staan tegen Ivan Sokolov, maar kwam niet verder dan remise. De mooiste partij van dinsdag was van Erwin L’Ami tegen Loek van Wely, die reeds 7x kampioen was. L’Ami won met een prachtig dameoffer.

  2. drulovic 28 juni 2017 at 08:59

    Sipke stond geen moment beter toch? ‘Kwam niet verder dan remise’ met zwart tegen Sokolov klinkt wel erg optimistisch.

  3. Frank van Tellingen 28 juni 2017 at 18:05

    Eindelijk een punt voor Maaike. Mariska heeft h4 duidelijk gemist! Go Maaike.

Leave A Comment