Ondertussen onder de motorkap (2)

By Published On: 28 mei 2017Categorieën: Mededelingen, Website6s Reacties

De afgelopen weken ben ik meerdere malen benaderd over de website door lezers die de stukjes van Wim aan het herlezen waren. Ongelukkigerwijs zijn momenteel alle artikelen verdeeld over de oude website en de nieuwe website. Reden waarom ik deze link plaats. U kunt eenvoudig op de persoon klikken om direct alle bijdragen te zien. Let wel, het betreft hier nog een stuk werk in uitvoering! Zeker in de beginjaren zijn veel bijdragen door andere personen geplaatst dan de daadwerkelijke auteurs en dit wordt momenteel rechtgetrokken.

Wat dit overzicht wel direct duidelijk maakt, is dat het aantal schakers dat de behoefte voelt om iets te schrijven voor de website vrij laag is.  En dat terwijl het zo leuk is om iets te lezen over de schaakbelevenissen van onze clubgenoten. Dus, heb je meegedaan aan een toernooitje, een mooie partij gespeeld of iets anders leuks op schaakgebied te melden, schroom dan niet om een stukje aan te leveren of te plaatsen. Het maakt eigenlijk niet uit of je op bijna grootmeesterniveau zit of het schaken meer ziet als gezelschapsspel: de lezers van deze website zijn ook van ieder niveau.

De eerste berichten op de website dateren van 2006, het kan toch niet zo zijn dat uw naam na 10 jaar nog ontbreekt op dit overzicht?

6 Comments

 1. alexalbrecht 30 mei 2017 at 17:49

  Ha Ton,

  dank !, mooi initiatief,

 2. drulovic 8 juni 2017 at 09:53

  Komt er op de nieuwe site ook een soort forum/ interactief hoekje?

 3. TF 10 juni 2017 at 15:10

  Eerst maar eens de bestaande zooi overzetten…

 4. fredmeister 12 juni 2017 at 09:34

  Drulovic, is een link naar de partijwebsite van Forum voor Democratie ook goed?
  Wat een topper die Thierry Baudet, die speelt liever niet met de zwarte stukken!

 5. Frank van Tellingen 20 juni 2017 at 06:35

  In het Duits hebben ze een mooi woord om meneer B. te karakteriseren. Het begint met een V en eindigt op ollidiot…

 6. TF 20 juli 2017 at 14:16

  Helaas ben ik moeten overgaan op GEO-blocking. Ik werd een beetje doodmoe van het dagelijks verwijderen van zo’n 20 russen, filipino’s en ivoorkust-bewoners. Helaas voor de schakers aldaar (en buiten de bekende EU-landen), is inloggen en reageren niet meer mogelijk vanuit je exotische reisbestemming. Mocht je tijdelijk toch de onbedwingbare behoefte voelen om vanuit je hotelkamer of strandstoel te reageren, laat dit mij dan weten per mail.

Leave A Comment