Sandra Keetman

GP Alkmaar

By Published On: 6 januari 2014Categorieën: Grand Prixs, Jeugd, VerslagenViews: 22080 Reacties on GP Alkmaar

Verslag van Sandra Keetman:

Het was nog geen 5 dagen 2014 of er werd alweer een toernooi gespeeld in St. Pancras. Van De Waagtoren deden er maar liefst 13 kinderen mee. Eigenlijk waren het er 12, want Luuk van Steenoven is inmiddels lid van Chesscool. In ongeveer elke groep zat wel een speler van ons.

In groep 14 speelde Levi Kater en hij werd zevende met 2,5 punt. In groep 13 speelden Luka Atzema en Amy Driesse. Ze werden zevende en achtste met 2 punten voor Luka en helaas 0 voor Amy. In groep 11 speelde Lucas Meinsma. Hij was 1 van de weinige van ons die er met een beker vandoor ging. Hij werd gedeeld tweede met 5 punten, maar was op onderling resultaat derde. In groep 10 speelde Sander Meijer. Hij was gedeeld derde en gelukkig op onderling resultaat ook echt derde dus ook hij had een mooie beker. In groep 9 speelden Chantal Spruijt en Joshua Klaverweide. De laatste ronde moesten ze tegen elkaar waarbij Chantal won, maar helaas hadden ze allebei geen prijs. Chantal was vijfde met 4 punten en Joshua zesde met 3 punten. In groep 8 zat Michiel Wehkamp. Ook hij had de derde plek te pakken met 4,5 punt. In groep 8 zat Max Bookelman. Hij werd zesde met 1,5 punt. In groep 5 zat Rosa Leek. Ze werd jammer genoeg laatste met 0,5 punt, maar had wel een mooie Donald Duck pocket gewonnen met de prijsvraag. Rosa noteert trouwens wel grappig, want op haar prijsvraag schreef ze dat veld g1 veld a7 is. Gelukkig zag ik het op tijd en kreeg ze toch maar mooi een prijs. In groep 3 zat Chaim Bookelman. Hij werd ook gedeeld tweede en net als Lucas op onderling resultaat derde met 4,5 punt. Luuk van Steenoven zat in groep 2 en werd gedeeld zesde met 2 punten en op onderling resultaat zevende. Tenslotte zat ikzelf in groep 1 en speelde aan het begin goed, maar toen ging het slechter en werd ik net als vorig jaar derde met 4,5 punt. 5 prijzen dus voor De Waagtoren en toevallig allemaal de derde plek. Volgende keer gaan we maar voor allemaal de eerste plek hoop ik. Het was in ieder geval heel gezellig en goed georganiseerd en ik hoop dat iedereen volgende keer weer meedoet.

Leave A Comment