Hebert Perez Garcia

Een aanvalspartij van Hebert Perez Garcia

Afgelopen zaterdag won Hebert Pérez García een mooie aanvalspartij die u hieronder kunt zien. De analyse is van Hebert zelf.

3 Comments

 1. drulovic
  drulovic 6 januari 2014 at 13:22

  Mooie pot!
  Hebert is goed in vorm de laatste tijd volgens mij.

 2. Ruud Niewenhuis
  Ruud Niewenhuis 6 januari 2014 at 21:31

  Ik wou dat ik zo speelde…krachtig gespeeld Hebert!

 3. HPG
  HPG 7 januari 2014 at 12:03

  Beste Shannon,Drulovic,Ruud en vrienden, Ik ben zeer dankbaar voor jullie fantastisch geestelijk steun. Jullie enthousiasme is een krachtig elixer dat mijn ziel versterkt en het maakt me mogelijk vooruit nog steeds in de fascinerende schaakcarrière te gaan. Ik ben oprecht trots op jullie. Het is mij een eer De Waagtoren te kunnen vertegenwoordigen.

Leave A Comment