Arthur

Alles is Liefde

By Published On: 30 maart 2008Categorieën: ASK, VerslagenViews: 9790 Reacties on Alles is Liefde


Van de twee vrouwen die in dit toernooi meestrijden staat de één, Annemarie Volkers, fier bovenaan in groep A en de ander, Sanne Mak, troosteloos onderaan in groep D. Daartussenin een veld vol mannen. Een grappig detail.

Annemarie moest het opnemen tegen Roland Punt, die toevallig ook haar partner is. Menigeen dacht dat dit dan ook op een snelle puntendeling zou uitlopen. Remise werd het inderdaad, een salonremise doch echter niet. Het amoreuze stel voldeed aan haar sportieve plicht en leverde lange tijd een verbeten strijd waarin Roland lange tijd iets beter stond. Annemarie verdedigde echter met verve en ver in de tweede tijdcontrole werd onder het motto “Alles Is Liefde” de vredespijp pas gerookt.

In groep B trok vooral de partij tussen Nico Mak en Jawdat Adib de aandacht. Over en weer werden er waarschijnlijk wat fouten gemaakt maar het  bord stond na enkele zetten dan ook al in brand. Een ruime analyse van deze scherpe Spanjaard volgt later. En oh ja, Adib trok aan het langste eind.
 

Leave A Comment