Jos Vlaming

Schaak off bij de Waagtoren

By Published On: 19 september 2022Categorieën: Aankondigingen, Overige ToernooienViews: 3060 Reacties on Schaak off bij de Waagtoren

Aankomende zaterdag, 24 september, is er gelegenheid om bij de Waagtoren mee te doen met de Schaak off. Dit is een initiatief van de KNSB om ook huisschakers kennis te laten maken met schaakclubs maar tevens open voor iedereen die maar mee wil doen. De opzet is grofweg dat iedere club die meedoet een klein toernooitje organiseert. De winnaars daarvan zullen elkaar later op regionaal niveau ontmoeten en de winnaars dáárvan spelen een landelijke finale. Voor meer informatie verwijs ik u naar de KNSB site. Daar kunt u er veel meer over lezen.

Bij ons ziet het er als volgt uit: zaterdag 24 september bent u van harte welkom als u zich aangemeld heeft( en anders ook maar dan vooral om te kijken)

We spelen bij het WijkCentrum Overdie (8-10, Van Maerlantstraat, 1813 BH Alkmaar ). We beginnen om 14.00u(graag iets eerder aanwezig zijn)  en u zult dan ingedeeld worden in een poule van vier. Het speeltempo is 20 minuten per persoon per partij, voor iedere zet die gedaan wordt komt er 5 seconden bij. U speelt dan drie partijen. (afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen hierin kleine wijzigingen qua speelduur en aantal gespeelde partijen optreden)

Wij verwachten dat rond 17.00 bekend is wie doorgaat naar de regionale wedstrijden.

Zoals gezegd kan iedereen meedoen dus als u zich nog wilt aanmelden kijk dan op de site van de KNSB. Wellicht tot zaterdag,

met vriendelijke schaakgroet, Jos Vlaming

Leave A Comment