Jos Vlaming

Corona en schaken

By Published On: 27 april 2020Categorieën: Interne Competitie, MededelingenViews: 2100 Reacties on Corona en schaken

Gegroet beste schaakleden, ik hoop dat het U allen goed gaat in deze moeilijke tijden. We hebben regelmatig online toernooitjes via lichess(google gerust als U hier nog niet mee heeft kennis gemaakt) maar dat is zo’n beetje alles.

Wij wachten als bestuur ook af welke maatregelen  worden afgekondigd en wanneer het weer mogelijk zal zijn elkaar achter het schaakbord te treffen. Vooralsnog is het bijzonder onzeker wanneer dat zal zijn.

Wat wel duidelijk is is dat het lopende seizoen niet op een enigszins gewone en aanvaardbare wijze kan worden afgewerkt. Er zijn verschillende alternatieven de revu gepasseerd maar wij hebben besloten het seizoen 2019/2020 als niet gespeeld te beschouwen. Dus dit jaar geen kampioen. (Het goede nieuws is dat er ook niemand degradeert:))

Dit is in lijn met wat de KNSB ook heeft besloten ten aanzien van de diverse teams in de KNSB competitie. Dat is dan pech voor het eerste maar okay voor het derde en ook het tweede was nog bepaald niet veilig.

We hopen U zo spoedig als maar mogelijk is weer te zien. Tot dan: hou je haaks en tot schaaks

namens het bestuur, Jos Vlaming

Leave A Comment