TF

Jeugdschaken en Corona

By Published On: 13 maart 2020Categorieën: Bestuurszaken, Jeugd, MededelingenViews: 210Reacties uitgeschakeld voor Jeugdschaken en Corona

BERICHT JEUGDLEIDING SCHAAKVERENIGING DE WAAGTOREN

Beste ouders/verzorgers van de jeugdschakers,

Met de toename van het aantal Corona-besmettingen en de herziende RIVM-richtlijnen kunnen wij als schaakvereniging niet meer om het Coronavirus heen. Gezien de drukte op vrijdagavond en de (soms heel) kleine ruimtes in Wijkcentrum De Oever hebben we besloten om het jeugdschaken tot nader order op te schorten. Wij houden de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten en zullen u op de hoogte stellen wanneer wij de schaaklessen weer zullen hervatten. We leggen het jeugdschaken stil tot in ieder geval 31 maart.

Communicatie over KNSB- en NHSB-wedstrijden zal voor de betrokken jeugdspelers in een later stadium plaatsvinden door de teamleiders.

Wij vinden het heel jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen maar wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie. Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat wij bijdragen aan de verdere verspreiding van het Coronavirus.

Als jullie vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen via jeugd@waagtoren.nl .

Namens het bestuur,
Ton Fasel
Jeugdleider De Waagtoren