Het SOT komt er weer aan

By Published On: 21 juli 2019Categorieën: Aankondigingen, SOT 20191 Reactie

Op 25 augustus organiseren we weer het SOT: het Seizoens Openings Toernooi. Voorheen het ZOT genoemd maar dat was echt te zot voor woorden want dan zou de zomer geopend worden aan bijna het eind er van!

Traditiegetrouw is het weer op de laatste zondag van de vakantie. Kom gezellig vakantie ervaringen uitwisselen, nieuwtjes uitproberen in het 7-rondige rapidtoernooi en lekker smikkelen van de BBQ tussendoor. Het is net als voorgaande jaren bij het Don Bosco scouting gebouw nabij de voormalige gevangenis Schutterswei, ingang via de parkeerplaats aan de Westerweg.

Om 13.30 is de inloop. Koffie, thee en een cakeje staan klaar. Om 14.00u het openingswoordje en de indeling. Rond 18.00 de BBQ en omstreeks 20.30 de prijsuitreiking.

U kunt ook een schaakvriend- of vriendin uitnodigen en ook oud-leden mogen zich (graag!, leuk!) aanmelden. Voor senioren zijn de kosten 10 euro, voor introducees 7,50 en voor de jeugdleden 5.

U kunt zich aanmelden bij Jos Vlaming, e-mail: josenwilleke@upcmail.nl of via het aanmeldformulier op de informatiepagina

Graag vermelden of er wensen zijn tav het eten(vegetarisch, halal, glutenvrij etc)

Graag tot dan, met vriendelijke groet, namens de organisatie, Jos Vlaming

 

One Comment

  1. fredmeister 23 juli 2019 at 11:10

    Uiteraard zal Der Fredmeister niet ontbreken op dit evenement………..

Leave A Comment