training komende vrijdag van Jos

By Published On: 15 oktober 2018Categorieën: Aankondigingen, Club van 4000, Training2s ReactiesLabel:

Aankomende vrijdag, 19-10,  geeft ondergetekende weer een training in Het Gulden Vlies. We beginnen om 20.00u, een kopje koffie of thee wordt U aangeboden namens de c4000. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Ergens onderweg hebben we even een korte pauze en we eindigen pakweg om 22.30. Iedereen is welkom en het thema dat we gaan behandelen is De Koningsaanval. met name: verzwakking van de pionnenstructuur bewerkstelligen en voldoende stukken aanvoeren om de overhand, én het volle punt, te krijgen. Hoe gunstig ongelijke lopers in de aanval kunnen zijn komt ook aan bod.

Via het demonstratiebord krijg je stellingen voorgeschoteld waarbij je de tijd krijg om je eigen gedachten over de stelling te bepalen. Die ideeen komen zo veel mogelijk aan bod en vervolgens kjken we naar het werkelijke speelverloop. Op deze wijze is het voor mensen van alle niveaus interessant(is de ervaring tot nu toe😊).

Ook speel je stellingen uit tegen elkaar om het in de vingers te krijgen. Tot slot krijg je een aantal diagrammen mee om thuis ook nog eens te kunnen oefenen als je dat wilt.

Dus graag tot vrijdag en met vriendelijke groet, Jos Vlaming

2 Comments

  1. fredmeister 18 oktober 2018 at 11:53

    Wegens geleverde wanprestatie dienen alle leden van NHSB team 1 en 2 verplicht aanwezig te zijn bij deze training.
    Ik zal vrijdag een presentielijst laten rondgaan ter controle. Eventuele sancties door absentie zullen niet mals zijn. Ik laat Klaas een lijst opstellen van 100 marteltechnieken.

  2. Frits Leenart 19 oktober 2018 at 20:25

    Ter verzwaring van de straf zal Klaas de 100 marteltechnieken op rijm stellen.

Leave A Comment