Een herinnering aan het binnenkort te houden Seizoens Opening Toernooi. Ook wel af te korten als ZOT.  Veel mensen zijn  weer terug van vakantie en als je je vóór die tijd niet aangemeld hebt kun je het nu nog doen. U begrijpt dat het voor de organisatie wel fijn is om op tijd te weten wie er komen. Dus wacht niet tot het laatste moment en meldt je nu aan! Bang voor slecht weer? We kunnen gemakkelijk naar binnen uitwijken maar de voorgaande edities hebben steeds mooi weer meegebracht.

Op zondag 2 september trappen we om 14.00u af. Wij zeggen, kom een half uurtje eerder voor een koppie koffie en wat lekkers en een praatje om de vakantie-ervaringen uit te wisselen en probeer daarna al je nieuwtjes uit op de argeloze tegenstanders.

Graag tot dan, met vriendelijke groet namens de organisatie, Jos