Jos Vlaming

Versterking voor het eerste team

Beste clubgenoten, met plezier mogen wij  U mededelen dat we voor volgende seizoen een belangrijke versterking voor het eerste team hebben. Young Hoon de Rover komt bij ons spelen. Hij is een kersverse IM die jaren bij Purmerend gespeeld heeft maar nu graag bij ons komt spelen om ons te helpen in de ambitie te promoveren naar de eerste klasse.

In nauwe samenwerking met het bestuur hebben we de middelen gevonden dit te realiseren. U weet ongetwijfeld dat de club van 4000 via crowdfunding aan de weg timmert samen met het bestuur om een levendige schaakvereniging te blijven. Een schaakclub die ambitie combineert met gezelligheid.

Dit heeft geleid tot het ontstaan van diverse toernooien die goed bezocht worden en hoog gewaardeerd😊 De trainingen van Sipke Ernst(2e met het NK vorig jaar) zijn een begrip geworden. Ook de trainingen van Jos op verschillende  vrijdagavonden zijn goed bekend. De simultaan volgende week zaterdag(19 mei, we beginnen om 11.00u, zorg dat je er bij bent😊, 10.30 is de zaal in Het Gulden Vlies open) met Manuel Bosboom is alweer de derde in een rij!

En dan nu één van de speerpunten van het hele idee: versterking van het eerste team om promotie naar de eerste klasse mogelijk te maken. Young Hoon zal tegen een onkostenvergoeding van 50 euro per wedstrijd bij ons komen spelen. Behalve de te spelen wedstrijden zal hij ook een aantal trainingen aan senioren en jeugd verzorgen. Op welke data en hoe dit er precies uitziet hoort U natuurlijk van ons tezijnertijd.

Namens het bestuur en de club4000, Alex Albrecht en Jos Vlaming

Leave A Comment