Leo van Steenoven

Luuk van Steenoven wint GP Heiloo

Max vs Luuk onder toeziend oog van tafelleider Simon Smit

 

Hoewel de sterkere jeugdspelers van De Waagtoren nog nauwelijks te vinden zijn op de GP toernooien hadden Max Bookelman en Luuk van Steenoven elkaar opgejut om mee te doen afgelopen zondag in Heiloo. Beide hadden veruit de hoogste rating van hun groep, maar eenvoudig werd het niet. Nadat Luuk in de 2e ronde Max een nederlaag had bezorgd was Max van slag en haalde uiteindelijk 2,5 punt uit 7 wedstrijden. Luuk had ook geen makkelijke middag, maar de schade bleef beperkt tot 2 remises en met 6 uit 7 pakte hij daarmee de eerste plaats. Ook Lars Kroon besteeg het podium: met 5 uit 7 behaalde hij een fraaie derde plaats in groep 9. Tom Weerheijm scoorde in groep 7 twee punten.

Leave A Comment