In de pers

By Published On: 3 januari 2018Categorieën: Mededelingen, Website0 Reacties

Het was mij nooit eerder opgevallen hoe druk ons gewaardeerde clublid Klaas voor maar ook tijdens zijn partijen bezig is met allerlei zaken. Nooit, tot het moment dat ik een keertje werd genoemd in de krant. De clubavond hierna kwam Klaas direct enthousiast op mij af met dit krantenartikel. Nu komt het niet zo vaak voor dat ik word genoemd in de krant, dus ik was blij dat Klaas mij hiermee verblijdde.

1 + 1 is al gauw eeeeh 2 dus besloot ik Klaas eens te benaderen om hem wat vragen te stellen:

Red: “Naast schaak spelen doe jij nog veel meer met schaken hè?”

Klaas: “Ja dat klopt! Ik ben erg bezig met vooral dingen rondom strategie en communicatie. Ik ben gewoon graag met woorden bezig. Zo heeft het Schaak Magazine al 2 maal een Woordenzoeker van mij geplaatst, maakte ik voor de WaagSchaak vroeger al schaakgedichten die nu gebundeld zijn en ben ik graag bezig met slogans, schaakvocabulaire en alles rondom schaakcommunicatie.”

Red: “maar dus ook met krantenartikelen?”

Klaas: “Ik probeer dagelijks de kranten te lezen. Alles wat met schaken te maken heeft, heeft mijn interesse. Artikelen van topschakers als Carlsen en Giri bewaar ik maar ook alles wat over De Waagtoren wordt gepubliceerd. En als ik iets tegen kom over een clublid, neem ik dat mee.”

Red: “dat is wel super attent! En dan nu je bijdragen op de website, hoe vind je dat?”

Klaas: “(lachend) O, je bedoelt mijn gedichten. Ja, vind ik verschrikkelijk aardig! Of bedoel je de krantenartikelen? Ja dat is natuurlijk ook lief! Ik ben sowieso heel blij met De Waagtoren”

Red: “volgens mij mij moet De Waagtoren juist heel blij zijn met zo’n enthousiaste speler als jij. Eindelijk kunnen we een elektronische archief aanleggen!”.

 

Vanaf heden is een nieuwe link toegevoegd aan de website. Om auteursrechtelijke redenen is ons elektronisch archief niet openbaar en enkel voor hiervoor geregistreerde (en ingelogde) leden te benaderen. Mocht je bijdragen hebben die aan de aandacht zijn ontsnapt en die nog ontbreken, dan kun je die (met  vermelding van datum en bron) gescand (600 dpi) mailen naar publiciteit@waagtoren.nl

Leave A Comment