TF

Het moet toch mogelijk zijn?

By Published On: 5 december 2015Categorieën: Jeugd, Oproepen, SponsoringViews: 12881 Reactie on Het moet toch mogelijk zijn?

In een eerder bericht op deze pagina stond onderstaande link al eens. Nu met nog slechts 25 dagen te gaan blijkt Maaike nog niet op de helft van haar doel.

Het is jammer dat de schaaksport minder populair is dan bijvoorbeeld voetbal of schaatsen en dat het NOC-NSF minder geld beschikbaar heeft voor talentvolle spelers. Kun je je voorstellen dat als je als voetballer of schaatser in aanmerking komt voor een wedstrijd aan de andere kant van de wereld, je vervolgens zelf de reis en verblijfkosten bij elkaar moet sprokkelen?

Helaas werkt dat in het schaken tegenwoordig wel zo. Nu kun je je daardoor uit het veld laten slaan en dan je talenten maar niet benutten (door b.v. niet mee te doen met EK/WK, terwijl je daarvoor wel in aanmerking komt) maar Maaike heeft zich voorgenomen om alles op alles te zetten om zoveel mogelijk uit haar hobby te halen. Reden om aan crowdfunding te gaan doen.

Bij deze nogmaals een link naar haar pagina: http://www.talentboek.nl/donatiedoelen/53-schaken/356-wk-t-m-16-en-trainingen

Alle beetjes helpen!

One Comment

  1. fredmeister
    fredmeister 9 december 2015 at 09:24

    Kan Maaike zich in Griekenland niet tijdelijk laten registreren als vluchteling/gelukszoeker?

Leave A Comment