Sandra Keetman

GP Purmerend

By Published On: 10 mei 2013Categorieën: Jeugd, Overige Toernooien, VerslagenViews: 15160 Reacties on GP Purmerend

GP Purmerend 2013Met Hemelvaart is zoals elk jaar de grandprix van Purmerend. Ik doe daar altijd aan mee, omdat je dan een camera kunt winnen. Maar dan moet ik ook altijd het verslag schrijven. Van de Waagtoren deden er maar 6 kinderen mee. Luuk zat in groep 2 (waar hij de laagste rating had) en hij werd derde met 4 punten. Jonathan en Levi zaten in groep 7 en 12 en werden allebei vijfde met 3 en 3.5 punt. En Chaim, Max en ik werden allemaal vierde in groep 4, 6 en 1 met 3.5, 4.5 en 4 punten. Het was weer een heel gezellig toernooi. De tekenwedstrijd was er weer zoals elk jaar en net als vorig jaar won ik, hoewel de tekening van vorig jaar veel mooier was. Ik speelde de 4 partijen die ik won goed. In de andere 3 partijen gaf ik 2 keer een dame weg en de andere partij een toren en een loper. Ik speelde de 4 keer dat ik wit had een nieuwe opening waarmee ik de laatste ronde van het NK ook mee had gewonnen. Ik won er wel 3 keer mee, dus de volgende keer dat je tegen mij moet met zwart, zou ik maar oppassen! Waarschijnlijk gaf ik stukken weg, omdat er te veel afleiding was. Maar daardoor was het wel heel gezellig. Bij de prijsuitreiking was er nog een fout gemaakt in mijn groep. Ze riepen namelijk dat ik derde was, maar ze hadden degene die tweede was een punt niet gegeven. Dus geen prijs, maar wel een medaille. Van de Waagtoren had dus alleen Luuk een prijs. In de auto op de terugweg (en heenweg) was Luuk ontzettend druk, waar ik dus wel een beetje gek van werd. Maar het was ook wel grappig. Ik vond het in ieder geval heel gezellig en goed gedaan iedereen!

Klik hier voor de eindstanden van alle groepen.

Leave A Comment