Sandra Keetman en Rosa Leek NHSB kampioenen

By Published On: 2 december 2012Categorieën: Jeugd, Overige Toernooien, Verslagen8s Reacties

Verslag van Rosa Leek en Chantal Spruijt:

Op zondag 2 december was er een Noord-Hollands meisjes kampioenschap schaken. Er deden 4 meisjes van De Waagtoren mee, dat waren: Chantal Spruijt (D categorie), Sanne van Rheenen (D categorie), Rosa Leek (D categorie) en Sandra Keetman (A/B categorie). In de D categorie was Sanne van Rheenen gedeeld 10e geworden, Chantal Spruijt was 6e geworden en Rosa Leek was 1e geworden en in de A/B categorie was Sandra Keetman 1e geworden. In de D categorie mochten de eerste 3 naar het NK en kregen de eerste 5 een prijs maar in de A/B categorie moet je je eerst kwalificeren voor de halve finale voor het NK en was er een prijs voor de eerste 3. In de C categorie was er maar 1 meisje dus die mocht sowieso naar het NK. In de D categorie waren er 11 meisjes en in de A/B/C categorie waren er maar 3 meisjes dus die moesten 2 keer tegen elkaar, maar in de D categorie speelde je gewoon 7 rondjes en in de D categorie was er ook een meisje van 6 (Stella Honkoop) zij was 4e geworden!!! En natuurlijk was het ook gewoon heel gezellig!!! En volgend jaar gaan we gewoon nog een keer.

Op de NHSB site staat ook nog een verslag en uitslagen.

8 Comments

 1. Leo van Steenoven 2 december 2012 at 20:24

  Ha meiden, GIRLpower uit Alkmaar, van harte gefeliciteerd en heel gaaf, groetjes van de moeder van Luuk

 2. WimDriessen 2 december 2012 at 20:52

  Super Sandra, erg leuk voor je gefeliciteerd met dit fraaie resultaat. En Rosa ook jij van harte, je geeft er blijk van toch kennis van zaken te hebben, al doet je naam anders vermoeden.Heel goed en over een paar jaar heeft je vader geen schijn van kans meer tegen je!

 3. Ruud Niewenhuis 3 december 2012 at 12:11

  Superprestatie van jullie, erg leuk om te zien dat jullie zo vooruit zijn gegaan en ook Chantal heeft het zeer goed gedaan met 6 punten!

 4. knightfight 3 december 2012 at 16:52

  Geweldig gedaan!
  Rosa, je bent de laatste tijd echt heel snel vooruitgegaan en dat is te merken nu je zelfs Noord-Hollands kampioene bent geworden! Wat leuk dat je mee mag doen met het NK. Daar kunnen we op gaan voorbereiden (als je wilt).

  Chantal, jij mag ook trots op jezelf zijn dat je 6e bent geworden. Dat is ook een heel mooi resultaat. Ik hoop dat je weer leuke partijen gehad hebt!

  Sandra, heel goed gedaan!
  Het was al een beetje verdacht hoeveel je de laatste tijd gewonnen hebt bij de interne competitie…

 5. drulovic 3 december 2012 at 20:41

  Wat een overweldigende opkomst in de AB/C categorie!
  Misschien kan de NHSB beter de meisjes bij de jongens laten meedoen en dan gewoon prijzen voor de hoogst geëindigde meisjes beschikbaar stellen. Neemt niet weg dat het altijd leuk is om Noord-Hollands kampioen te worden. Gefeliciteerd!

 6. Danny 3 december 2012 at 22:18

  Frank, volgens mij is dat al zo hoor.

 7. Theo 4 december 2012 at 01:39

  Meiden wat een geweldige prestatie. Sandra is ontketend, Rosa rent door de stelling heen, Chantal rent al bijna even hard, Sanne komt eraan!

 8. drulovic 4 december 2012 at 08:16

  Nee hoor, Danny.

Leave A Comment