ASK-commissie zoekt jou!!!!

By Published On: 26 oktober 2011Categorieën: ASK 2012, Oproepen0 Reacties

Zoals jullie allemaal weten organiseert de club alweer sinds 2003 het (hernieuwde) Alkmaars Schaakkampioenschap. Een groepje vrijwilligers besloot indertijd de koppen bij elkaar te steken en heeft met enorm enthousiasme Alkmaar op de schaakkaart weten te zetten. Het feit dat het toernooi ieder jaar meer deelnemers lijkt te trekken, bewijst dat in Alkmaar voldoende ruimte is voor een toernooi als het ASK!

Toen Nico vorig jaar plots stopte met de organisatie, besloten wij (Dirk & Ton) met zijn 2-en de schouders eronder te zetten. Met voldoende clubleden die op enigerlei wijze hun diensten aanboden (van stukken opzetten tot partijen invoeren tot weekverslagen/analyses schrijven tot boekjes maken tot website beheren tot eeeh vergeet ik iets/iemand?), hadden wij voldoende vertrouwen om de bestaande succesformule voort te zetten.

Dat een basis van twee personen voor de lange termijn niet ideaal is, realiseerden wij ons toen al terdege.

Derhalve zoeken wij 2 of 3 vrijwilligers die vanaf komende ASK-editie (alweer de 10e !!) met ons willen participeren in de ASK-commissie!

Het zou namelijk heel jammer zijn als op een gegeven moment het ASK zal moeten stoppen als ook de 2 laatste mohikanen naar de eeuwige prairie zijn vertrokken!

Voordelen?
Zeer zeker! Met een betrekkelijk kleine inspanning maak je kennis met alle aspecten rond een toernooi-organisatie/indelingen. Kun je iets terugdoen voor je schaakvereniging, je verborgen organisatietalenten ontdekken en bovenal, heb je 7 heel gezellige en energie gevende schaakavonden!

Nadelen?
Het kost je tenminste 7 avonden bank hangen en verplicht RTL-Boulevard kijken.

Lijkt het je leuk om mee te draaien of wil je meer weten over wat er allemaal bij komt kijken, schiet ons gerust aan tijdens een clubavond of stuur een mailtje naar ask2011@xs4all.nl

Gewoon doen!
Dirk & Ton

Leave A Comment