Verkiezing Partij van het Jaar

By Published On: 30 mei 2011Categorieën: Oproepen, Partij van de Week7s Reacties

We zijn toe aan de verkiezing van de Partij van het Jaar. Wim Andriessen heeft gedurende dit seizoen 29 Partijen van de Week uit onze interne competitie geanalyseerd en becommentarieerd. Deze partijen zijn steeds op de website geplaatst, naar wij aannemen tot genoegen van de leden.

Het is nu de bedoeling dat de leden uit deze partijen de Partij van het Jaar te kiezen. Om het U, de leden, niet te moeilijk te maken is een ‘vakjury’, bestaande uit Frank Agter, Wim Nieland en Bert Buitink, bereid gevonden de Partijen van de Week nog eens door te nemen. Zij hebben 3 partijen genomineerd voor de Partij van het Jaar. Dit zijn Partij van de Week 8, Partij van de Week 13 en Partij van de Week 18.

Wij vragen U een stem uit te brengen op één van deze partijen. U kunt Uw stem uitbrengen bij Rob Spaans, liefst per e-mail, robspaans@scacchis.nl met als onderwerp Partij van het Jaar en in de tekst de door U gekozen partij. De winnaar van de gekozen partij krijgt een prijs. De uitslag zal bekend worden gemaakt op de Algemene Ledenvergadering.

Partij van de Week 8
Partij van de Week 13
Partij van de Week 18

Doe mee aan de stemming !!

Het Bestuur.

7 Comments

 1. drulovic 30 mei 2011 at 22:19

  Het is handig als er hier 3 links kunnen worden geplaatst…

 2. Jan Poland 30 mei 2011 at 22:29

  Het was inderdaad even zoeken maar PW8 krijgt mijn stem! Hoewel PW14 ook niet mis was, maar dat is een partij van Frank Agter en die zit in de ‘vakjury’ dus……….

 3. TF 31 mei 2011 at 11:21

  @Rob: ik ben zo vrij geweest om 3 linkjes toe te voegen in je bericht. Ik kon de verleiding weerstaan om alle drie de links te laten verwijzen naar PW18.

 4. fravatel 31 mei 2011 at 14:06

  Ik ga voor de partij van Dirk tegen Aart.

  De reden hiervoor is:
  – de partij van Jeroen tegen Frits is een leuke clubpartij, maar kan de tand der kritiek niet doorstaan (de opening is niet om aan te gluren).

  – de overwinning van Ton is knap, maar de blunder van zwart (Pf4) is TE erg.

  – De overwinning van Dirk komt regelmatig tot stand door gewoon weg veel sterkere zetten te doen.

 5. WALTER 31 mei 2011 at 17:19

  partij van de week is echt een Dirk partij met een pracht van een eindstelling dus:week 8

 6. Arthur 31 mei 2011 at 22:09

  @Jan Poland: daarvoor is de zoekfunctie op deze site (rechts, boven de advertenties) in het leven geroepen. Even “PW8” invullen en je bent in een oogwenk waar je dient te zijn. RTFM, zou ik bijna zeggen. (Oops, zei ik het nu ook echt? ;-))

 7. Jan Poland 1 juni 2011 at 23:31

  Arthur,
  ik wist dat niet (wellicht dom, maar een mens moet er soms op geattendeerd worden), maar ik zal in het vervolg beter mijn best doen. Nog meer tips wellicht?

Leave A Comment