Ronde 7 Perez Garcia – Andriessen

By Published On: 21 april 2011Categorieën: ASK 2011, Mededelingen0 Reacties

De organisatie betreurt het te moeten mededelen dat de partij Perez Garcia – Andriessen die gepland staat voor de zevende ronde van het ASK niet gespeeld zal worden.

Ieder jaar vragen wij vanuit het ASK de medewerking aan een aantal clubgenoten voor onder andere het invoeren van partijen, het schrijven van stukjes en het analyseren van partijen voor de website en het toernooiboekje.
Het spijt ons dan ook oprecht dat één van deze behulpzame clubgenoten, Willem Andriessen, hierbij in een vervelende situatie terecht is gekomen.

Zijn stuk ASK5 is verkeerd gevallen bij Hebert Perez Garcia en een opeenhoping van emoties heeft ertoe geleid dat het spelen van de wedstrijd onmogelijk is geworden. Hierbij ziet Andriessen af van een reglementaire winstpunt. De organisatie heeft gepoogd om beide spelers nader tot elkaar te brengen, helaas is dit niet gelukt. Voor beide spelers eindigt hiermee het toernooi na 6 speelronden. Hebert heeft een puntentotaal van 4,5 uit 6 en Willem een totaal van 4,0 uit 6 partijen.

Wij zijn ervan overtuigd dat zowel Wim als Hebert dit graag anders hadden gezien. Wij willen u allen vragen om respect te tonen naar beide fantastische schakers en begrip te hebben voor hun afwegingen.

Ton Fasel
Dirk van der Meiden

Leave A Comment