Henry

NHSB Kampioen t/m 12 jaar

By Published On: 27 april 2008Categorieën: Jeugd, Overige Toernooien, UitslagenViews: 11230 Reacties on NHSB Kampioen t/m 12 jaar


Afgelopen week is het Waagtoren Winterkoning team NHSB kampioen geworden tijdens de clubkampioenschappen t/m 12 jaar. In het begin leek het een eenvoudige zaak te worden, tegen de directe concurrent Santpoort werd gewonnen en ook tegen andere clubs stroomden de punten binnen. Na een onverwacht gelijk spel in de een na laatste ronde werd het opeens weer spannend en moest ook de laatste ronde gewonnen worden. Gelukkig was iedereen weer tijdig bij de les en was het kampioenschap binnen. Topscoorder werd Halana, zij wist al haar partijen te winnen. Op de foto (klik er op voor vergroting) van links naar rechts: Mia Rosa, Brian, Halana en Dennis.

Henry Veneman

Leave A Comment