Bert B

2011, november: Het vijfjarig jubileum van De Waagtoren

By Published On: 26 november 2011Reacties uitgeschakeld voor 2011, november: Het vijfjarig jubileum van De Waagtoren

De Waagtoren bestond op 1 juli 2011 vijf jaar en vierde dat feit op zaterdag 26 november met een feestelijke bijeenkomst van zijn leden. ‘s Middags speelden het eerste, tweede en derde achttal nog een thuiswedstrijd in de bovenzaal van het Gulden Vlies (de eerste twee teams wisten te winnen, het derde verloor helaas). Na de wedstrijden ontstond er beneden al snel een feestelijke stemming onder de ruim 40 leden, waarvan ongeveer de helft zijn partner had meegenomen. Met de stemming steeg de temperatuur in de ‘feesthoek’, maar gelukkig was er meestal een zitplaats in het restaurant te vinden voor degenen die een wat koelere omgeving opzochten. Voorzitter Frits Leenart opende de jubileumbijeenkomst met een korte speech waarin hij de fusie van de drie moederverenigingen tot een succes verklaarde, iets waar iedereen het over eens is.
Later hield Gerrit Valk nog een speech waarin hij allerlei, soms vermakelijke, historische feiten memoreerde. Hij meende ook dat De Waagtoren best nog eens landskampioen kan worden, als de leden van de familie Keetman maar bij ons blijven!
Het Gulden Vlies zorgde voor een maaltijd en de drankjes vloeiden rijkelijk, doch niet overmatig. En een aantal leden zat, ondanks de warmte, de drank en de drukte, onverstoorbaar te vluggeren tussen de feestgangers. Kortom, het was gezellig.