Inloggen
ZOT 2018 Berichten2022-02-27T00:07:17+01:00

Een ZOTte herinnering

By |24 augustus 2018|Club van 4000, Herinneringen, ZOT 2018|

Een herinnering aan het binnenkort te houden Seizoens Opening Toernooi. Ook wel af te korten als ZOT.  Veel mensen zijn  weer terug van vakantie en als je je vóór die tijd niet aangemeld hebt kun je het nu nog doen. U begrijpt dat het voor de organisatie wel fijn is om op tijd te weten wie er komen. Dus wacht niet tot het laatste moment en meldt je nu aan! Bang voor slecht weer? We kunnen gemakkelijk naar binnen uitwijken maar de voorgaande edities hebben steeds mooi weer meegebracht.

Op zondag 2 september trappen we om 14.00u af. Wij zeggen, kom een half uurtje eerder voor een koppie koffie en wat lekkers en een praatje om de vakantie-ervaringen uit te wisselen en probeer daarna al je nieuwtjes uit op de argeloze tegenstanders.

Graag tot dan, met vriendelijke groet namens de organisatie, Jos

Is het SOT of is het ZOT?

By |21 juli 2018|Aankondigingen, Club van 4000, ZOT 2018|

Op de valreep voor een ieder op vakantie gaat  een berichtje over het SeizoensOpeningToernooi, ook wel afgekort als ZOT. Dat is bizar maar schakers niet vreemd.

Onze onvolprezen site-man Ton Fasel heeft reeds mogelijk gemaakt je hier voor aan te melden. Dan moet je op de site naar toernooien gaan en dan het ZOT opzoeken. Voilá. (Red: of op deze link klikken)

Enkele punten van aandacht: laat dieetwensen(vegetarisch, halal, etc) even weten. Houden we daar rekening mee.

Je mag een introducée meenemen (al of niet schaaktechnisch onderlegd), die mag op het jeugdtarief meedoen. Betaling aan de kassa op de dag zelf.

Er is drinken, er is eten en er zijn schaakborden en als het weer zo mooi blijft wordt het vast weer een gezellige opening van het seizoen!

Inloop vanaf 13.30, start om 14.00u. Zeven rondes topschaak 20min ppppprijsuitreiking(de wisselbeker) omstreeks 20.30 (dus snel die uitslagen doorgeven elke keer!)

Meldt je nu alvast aan, dan kun je met een gerust hart op vakantie:). Vragen?: josenwilleke@upcmail.nl

Een fijne vakantie allemaal en graag tot zondag 2 september.

Ga naar de bovenkant