Inloggen
ZOT 2016 Berichten2022-02-27T00:09:58+01:00

De Waagtoren 10 jaar jong 2006/2016 – Opening Seizoen weer heel geslaagd

By |29 augustus 2016|Club van 4000, Jubilea, Verslagen, ZOT 2016|

Om 12.15 toog ik al richting de scouting, gelegen achter de voormalige gevangenis schutters wei. Bij aankomst, vertelden Jos, Nico, Willeke en Ton dat het pas om 14.00 een aanvang zou hebben.
Al sinds jonge leeftijd, weet ik dat er veel voorwerk is tijdens een toernooi, o.a borden opzetten, klokken op de goede tijd zetten.
(meer…)

Jubileum Rapidtoernooi, tienjarig bestaan van De Waagtoren

By |29 augustus 2016|Verslagen, ZOT 2016|

 

Op zondag 28 augustus 2016 vierde de vereniging het tienjarig bestaan in een feestelijke sfeer, met een rapidtoernooi op het terrein van Scouting Don Bosco. Het weer werkte mee en er kon lang buiten worden geschaakt.
Aan het toernooi (20 min.pppp) deden 52 schakers mee, waaronder een vijftal gasten (niet-leden). Verder was er nog wat meegekomen familie om voor de nodige morele ondersteuning te zorgen. Het organisatiecomité bestaande uit Jos, Nico en Ton, had met hulp van aanwezige partners gezorgd voor voor een heerlijke barbecue met salades (waar om werd gevochten).
Jos’ dochter Aafke, verrichtte uitstekend werk als barbediende.
Ter verhoging van de feestvreugde had Ton een originele schaakquiz gemaakt terwijl Jos onze hersens pijnigde met een schaakprobleem.

Het toernooi werd gewonnen door Danny de Ruiter met een score van 7 uit 7! Op de tweede plaats eindigde Dennis Keetman met 6 punten en derde werd Dirk van der Meiden met 5,5 punt.

Voor foto’s zie:

Een feestje met 50 man is NOG leuker!

By |16 augustus 2016|Aankondigingen, Club van 4000, Jubilea, ZOT 2016|

Er druppelen al heel wat inschrijvingen binnen voor het openings / jubileumtoernooi!
Misschien dat de aankondiging aan je aandacht is ontschoten of dat je ‘m in de verzamelpost niet hebt gezien. Daarom ook nog een apart berichtje. Het zou namelijk leuk zijn als iedereen van de partij is!

Jubileum / Openingstoernooi
Zet zondag 28 augustus alvast in uw agenda! Op deze dag zal een openings / jubileumtoernooi worden georganiseerd. Locatie is het Don Bosco scouting gebouw achter gevangenis Schutterswei. Bereikbaar via het parkeerterrein gelegen tegenover Westerweg 270. Het parkeerterrein aflopen, dan zie je het vanzelf. Een gezellige plek met voldoende ruimte binnen maar hopelijk zitten de weergoden ons mee en kunnen we buiten zitten. De inloop is vanaf 14.00 u en we beginnen om 14.30 u. Het speeltempo is 20 minuten per persoon per partij. We spelen in totaal 7 rondes en verwachten, inclusief maaltijd ongeveer 21.00u met de laatste ronde klaar te zijn, wat natuurlijk altijd uit kan lopen. We kunnen dit toernooi niet organiseren zonder een eigen bijdrage. De eigen bijdrage is 5 euro maar daar krijg je dan ook wel iets voor. Er wordt gezorgd voor voldoende drank en hapjes en tussen de 18.00 en 19.00 uur gaan we barbecueën. Ook is het mogelijk een introducé uit te nodigen.Heb je speciale eet- of drinkwensen, meld het dan even, dan houden we daar rekening mee.

Oud-leden zijn ook van harte welkom om mee te komen schaken!

Geef je op bij Nico Mak: n.mak2@chello.nl. Of bij Jos Vlaming: josenwilleke@upcmail.nl.

Ga naar de bovenkant